Lokaal nieuws woensdag 11 maart 2020 Bron: Buyten

Hoe wil jij wonen in Buyten?

Deze week staat Buyten in de krant Heraut met een advertentie en artikel. Mocht je het gemist hebben, hier kan je het bijbehorende artikel teruglezen:
In Wilderszijde verrijst de komende jaren een nieuwe woonwijk. Het project Buyten wordt het eerste plan binnen Wilderszijde dat in het tweede kwartaal van 2020 in verkoop gaat.

Wonen in Buyten is wonen in een toekomstgerichte klimaatadaptieve wijk met veel groen en water, waar ruimte is en het fijn is om te wonen. Er komt een gevarieerd woningaanbod met een dorps karakter, gericht op buiten spelen, sociale samenhang en ontmoeting.
 

Buyten is centraal gelegen met veel voorzieningen vlakbij. In de directe omgeving zijn er diverse mogelijkheden voor waterrecreatie: de Rotte, Bergsche Voor- en Achterplas, en de Zevenhuizerplas.

Er zullen straks maximaal 144 woningen worden gerealiseerd. Om het aanbod van de rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de vraag, zullen er co-creatiesessies worden georganiseerd door de ontwikkelaar. Dit alles wordt gedaan middels woonwensen enquêtes. De eerste enquête staat op dit moment reeds uit. Met deze woonwensenquête geeft de toekomstige bewoner zelf aan waar de voorkeur naar uitgaat. “Wij kunnen als ontwikkelaar zelf bedenken welke woningen worden gebouwd, hoe ze eruit gaan zien, wat de ideale indeling van de begane grond is, of hoeveel slaapkamers een huis moet hebben. Maar niemand kan beter aangeven waar een huis aan moet voldoen, dan de toekomstige bewoner zelf”, vertellen Xavier Delnoij en Floris Gortemaker namens de ontwikkelaars.

Het is straks zelfs mogelijk om voor enkele woningen letterlijk met de architect aan tafel te gaan om de indeling en wensen voor het toekomstige huis te laten vertalen in een ontwerp voor de perfecte woning!

Wil jij zelf bepalen hoe je gaat wonen? Meld je op www.woneninbuyten.nl aan als geïnteresseerde, vul de woonwensenquête in en denk mee over jouw eigen woontoekomst. Jouw droomwoning maken we samen!

Door je in te schrijven, houden we je uiteraard ook op de hoogte van alle ontwikkelingen van Buyten.

Meer weten over Buyten

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lansingerland.

Aanmelden