Lokaal nieuws vrijdag 13 maart 2020 Bron: Buyten

Woonwensenenquête vernieuwd

Voor de eerste uitwerking van het plan Buyten zijn de uitkomsten uit de woonwensenenquête gebruikt. We hebben door jouw input een beter beeld gekregen wat jouw huidige woonsituatie is, wat je zoekt en wat je belangrijk vindt bij een nieuw huis.
 

Op basis van de eerste uitkomsten is het plan Buyten schetsmatig uitgewerkt, je kunt de verschillende woningtypes zien in het groene karakter van het plan.

 

Ook bij de uitwerking van de woningtypes nemen wij graag jouw wensen en voorkeuren mee. Om deze informatie te verzamelen is de woonwensenenquête vernieuwd. Er worden vragen gesteld over architectuur, de woningindeling, wens tot aanpassingen en opties voor een duurzaam huis.

Help jij ons (weer) op weg naar het ontwerp van jouw droomhuis?
Schrijf je in of log in en vul de vernieuwde woonwensenquête in.

Meer weten over Buyten

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lansingerland.

Aanmelden