Buyten fase 1

Lansingerland - Bergschenhoek
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

LEEF, WOON, GENIET IN BERGSCHENHOEK

In Wilderszijde verrijst de komende tien jaar een nieuwe, duurzame en toekomstbestendige woonwijk. Wilderszijde wordt daarmee ook de eerste ‘Lansingerlandse’ wijk, met in totaal 2.500 tot 3.000 voor alle doelgroepen, met speciale aandacht voor starters en ouderen.

Ook komen er voorzieningen, waaronder basisscholen, een gezondheidscentrum en kleinschalige commerciële voorzieningen.

In Wilderszijde woon je in een groene, waterrijke, toekomstbestendige en goed bereikbare wijk op de grens van dorp en stad en woon je woont altijd in een duurzame woning.

Plan Buyten is het eerste deelplan van Wilderszijde dat tot uitvoering komt. Hier worden 144 vrije sector koopwoningen in diverse typen gebouwd. Buyten gaat al in het tweede kwartaal van 2020 in verkoop. Ben je geïnteresseerd? Wij houden je graag op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen.

Schrijf je dan nu in op www.woneninbuyten.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Buyten fase 1
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
144
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Actueel

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lansingerland.

Aanmelden