Buyten

Lansingerland - Bergschenhoek
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

LEEF, WOON, GENIET IN BERGSCHENHOEK

Wonen in Buyten is wonen in een toekomstgerichte klimaatadaptieve en groene wijk, met OV in de directe nabijheid en liggend midden in een regionaal fietsnetwerk. In de woonstraat wordt niet geparkeerd en is er daardoor veel ruimte voor groen, spelen en ontmoetingen. Buyten, met kleinschalige voorzieningen om de hoek en centrumfuncties op korte afstand in Berkel en Bergschenhoek centrum. In de directe omgeving zijn er diverse mogelijkheden voor waterrecreatie: de Rotte, Bergsche Voor- en Achterplas, en de Zevenhuizerplas’

Buyten is het eerste plangebied van Wilderszijde dat in het tweede kwartaal van 2020 in verkoop gaat. Geïnteresseerd? Wij houden je graag op de hoogte van verdere ontwikkelingen. Schrijf je nu in en laat je woonwensen achter!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Buyten
Koopwoningen
144
Type woningen
Eengezinswoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lansingerland.

Aanmelden