Berkel en Rodenrijs - Hordijklocatie

Lansingerland
Actueel aanbod

€ 285.000,- tot € 815.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
77 - 195m2
Kaveloppervlak
98 - 578m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Op het terrein van de voormalige palletfabriek Hordijk in Berkel en Rodenrijs gaan de gemeente Lansingerland, Janssen de Jong Projectontwikkeling en Vink Ontwikkeling ca. 120 woningen ontwikkelen.

Het plan bestaat uit de ontwikkeling en realisatie van circa 120 gasloze woningen. Het programma biedt een gevarieerd aanbod van appartementen, twee-onder-een-kapwoningen, rijwoningen en vrijstaande woningen. Binnen dit woonprogramma wordt onder andere 20% aan sociale huur en 10% starterswoningen voorzien. De afgelopen maanden is door Project I B.V. (samenwerking tussen Janssen de Jong Projectontwikkeling en Vink Ontwikkeling) en stedenbouwkundig bureau Kokon, in samenspraak met de gemeente Lansingerland, een stedenbouwkundig plan opgesteld.

Duurzame en gasloze wijk
Bij de ontwikkeling van de woningen en het openbaar gebied heeft duurzaamheid hoge prioriteit gekregen. Het resultaat is dat de complete wijk gasloos wordt - ook al loopt er een hogedruk gasleiding dwars door de locatie - en kopers kunnen kiezen voor een energiezuinigere woning. Ook is in het plan aandacht voor een duurzame inrichting van het openbaar gebied en de aanwezige flora en fauna.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Berkel en Rodenrijs - Hordijklocatie
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
54 (waarvan 54 beschikbaar)
Prijs
€ 285.000,- tot € 815.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lansingerland.

Aanmelden